2015. május 3., vasárnap

Méregtelenítés, és minden amit tudni illik az okokról

Sziasztok!

Mai témánk egy igen széles témakör első része. A méregtelenítés ha már a REG-ENOR blogot vezetek :)
Viszont sokan nincsenek tisztába az okokkal. Mint minden lakásnak, háznak, úgy a szervezetednek is szüksége lenne legalább egy évben kétszer egy alapos nagytakarításra, ahhoz hogy jól és tisztán tudjon működni a betegségek kialakulása nélkül.
Én azt szoktam javasolni hogy kezdjük a "nagytakarítást"egy terep felméréssel, és menjünk el egy labor vizsgálatra, valamint függetlenül attól hogy nő vagy férfi nem árt felkeresni egy nőgyógyászt vagy urológust is, esetleg belgyógyászt. Ha tudjuk mivel állunk szembe akkor azonnal tudjuk hogy hogyan, merre tovább. MÉREGDRÁGA GYÓGYSZEREK NÉLKÜL IS! Pusztán természetes gyógynövény készítményekkel is.
Lássunk tehát pár terméket ami mind más-más irányból közelíti meg a problémát.

Vegyünk alapnak egy elsavasodást, magas vérnyomással, vagy anélkül. Nem látunk az egészből mást, csak hogy el vagyunk hízva, és nem tudunk lefogyni.
Ebben az esetben csodálatos a REG-ENOR mint kedvenc termékem.
Én ennek a terméknek és kúrának köszönhetem hogy annó 2010-ben közel 35 kilót lefogytam egy igen súlyos pajzsmirígy alulműködés mellett. Amikor elkezdtem, fogalmam nem volt mibe vágok bele, de el voltam keseredve. Az akkor két éves kisfiamat alig bírtam felemelni mert annyira el volt a szervezetem anyátlanodva. ÉS most öt év elteltével, tartva a súlyomat, második gyermekemet várom. A problémákat nem minden esetben lehet megszüntetni, de ha gyógyszerek nélkül szinten tudjuk tartani akkor már nyert ügyünk van.
Tele voltam kifogásokkal, kétségekkel, és az első hónap után majdnem feladtam, mondván nincs eredmény... ami utána következett az pedig megerősített abban hogy soha nem szabad feladni. azóta számtalan embernek segítettem ezt a kúrát végig vinni, és szívesen meg is teszem bármikor.
Szóval REG-ENOR.

A termék fő szerepe hogy kitisztítsa a sejtjeink közül az idegen anyagokat, amelyek akár tartósabb gyulladást is okoznak, sőt sokan nem tudják, a narancsbőr is ettől van. A méreganyagok a sejtállomány közé kerülve körbeépülve zsír szövetekkel, rögök, gumók formájában okozzák a narancsbőrt. Nem más ez mint a szervezetbe juttatott méreganyagok sejtek közötti elraktározódása.
Emellett az immunrendszert, és a emésztőrendszert is kiválóan karban tartja. Számos tapasztalat bizonyítja folyamatosan hogy a vérnyomás problémákra, cukor betegségre, is jótékonyan hat.
A kúra időtartama alatt ( 3-6 hónap) az étrendet be kell tartani. Sokan megrettennek amikor meghallják hogy állati eredetű zsírt kell fogyasztani. IGEN! EZ IGAZ! Ezért is szerettem ezt a kúrát annyira :) Ennek azért van fontos szerepe mert csak az állati eredetű zsiradék képes arra hogy a reg-enor segítségével kiválasztott méreganyagok el jussanak a kiválasztó szervekig, és onnan ki tudjanak ürülni a szervezetből. Első sorban a máj, és epe tisztítására méregtelenítésére lett megálmodva a termék.
Viszont az elsavasodás egyik legjobb fegyvere is. Az elsavasodásról pár szóban:
Szervezeted biológiai égés során dolgozza fel a felvett tápanyagokat, és alakítja őket energiává. Az égési folyamat – oxidáció – során víz és széndioxid keletkezik. A széndioxid savképző anyag, mely vizes közegben – a vízmolekulákkal reakcióba lépve – szénsavat hoz létre. Anyagcsere-folyamataid során tehát sejtjeidben folyamatosan savak képződnek. Épp ezért szervezeted egyik fontos feladata a megfelelő sav-bázis egyensúly fenntartása. Tested számára a legjobb az enyhén lúgos – pH=7,4 – kémhatás. Ha ez megbomlik, akkor beszélünk elsavasodásról.
Tapasztalatok igazolják hogy pl. a szervezet elsavasodása a következő testi tüneteket vonja maga után.
-allergia, asztma, ízületi gyulladás, fejfájás, krónikus fáradtság, levertség, folyamatos éhség érzet, és ebből kifolyólag is akár makacs elhízás, amit nagyon nehéz leadni amíg nem a megfelelő módszerrel próbáljuk.
Vigyázzunk tehát szervezetünkre, és tisztítsuk ki néha napján. Megéri! A termékhez az étrendet, és minden más tudnivalót kérésre szivesen mellékelem ahogyan eddig is.
Két féle lehetőség van a beszerzésre.
Az egyik a tagi áron ( regisztráció után a 137894-es szponzor kóddal) 5490.-
Valamint fogyasztói áron Nálam 6990.- 
Keressetek bizalommal!



Viszonylag új terméknek számít a kurkuma kapszula. Turmeric néven találjuk. 
Én azt ajánlanám hogy ha bárki azt érzi nem szeretne kimondottan fogyni, de szeretné az alább felsorolt problémákon javítani, ez a leginkább alkalmas termék. A kurkuma kapszula nem egy új dolog. Már régen is tudták milyen jótékony hatással van a szervezetre. 

Legfontosabb jellemzői a megfigyelések szerint:
- Gyulladásgátló hatás: szintén egy vérképpel kimutatható ha bárhol gyulladás van a szervezetben
- Erős antioxidáns
- Erőteljes méregtelenítő szerep, ezért hívom Én a reg-enor kistestvérének
- Támogathatja a máj regenerációját
- Serkentheti az epeműködést
- Pozitívan hathat a veseműködésre, ami mint tudjuk megelőzheti a kövek kialakulását is.
- Vizelethajtó hatása is észlelhető
- Hozzájárulhat a bélrendszer és emésztés megfelelő működéséhez
- Segítheti az egészséges vérkeringést, magas vérnyomásnál is előnyös lehet
- Szabályozhatja a koleszterinszintet
- Előnyös lehet ízületi gyulladások esetén, izomfájdalomnál.
- Lassíthatja az érelmeszesedés kialakulásának folyamatát
- És mindenek előtt nem lehet túl adagolni, mert kimondottan gyógynövény összetételű.:)

A termékhez szintén két féleképpen lehet hozzájutni. 
Tagi áron rendelhető webshopból regisztráció után ( szponzor kód 137894) 
A termék tagi ára 10900.-
Megvásárolható továbbá fogyasztói áron, amely 14200.-







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése